Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
13/08/2024 10:09:48 - 14/08/2024 10:09:48 - 3091 Okunma

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) sonuçlarına göre üniversitemiz programlarına kayıt hakkı kazanan öğrenci adayları, e-Devlet üzerinden elektronik kayıt işlemlerini 19-21 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapabilecek olup; elektronik kayıt işlemini tercih etmeyen veya zorunlu nedenlerle elektronik kayıt işlemini gerçekleştiremeyen öğrenci adayları, kayıt işlemlerini istenen belgelerle birlikte, 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında, Üniversitemiz Kayalı Kampüsünde yer alan Kayıt Merkezine şahsen veya noterden vekil tayin ettikleri kişi tarafından başvuru ile  yapabileceklerdir.

2024 YKS Kayıt İşlemleri Kılavuzu için tıklayınız.

e-Devlet Elektronik Kayıt İşlemleri Kılavuzu için tıklayınız.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı Taahhütnamesi için tıklayınız.

Kayıt yaptıracağınız Akademik Birim ile ilgili bilgilere Aday Öğrenci Portalı üzerinden erişebilirsiniz.

Kayıt hakkı kazanan öğrenci adaylarından gelen telefonlarda sıkça sorulan sorular ve gelen aramaların yoğunluğu dikkate alındığında; adayların kayıtlara ilişkin sorularını iletmek için telefon ile irtibat kurmadan önce, aşağıda sunulan bağlantı adresinde yer alan Sıkça Sorulan Sorular ve Cevaplarını incelemelerinin önem arz ettiğini hatırlatmak isteriz. (https://aday.klu.edu.tr/Sayfalar/24846-sikca-sorulan-sorular.klu)

Sıkça Sorulan Sorular ve Cevaplarını okuduktan sonra sorusu olan öğrenci adayları, aşağıda sunulan bağlantı adresinde belirtilen iletişim numaraları üzerinden kayıt yaptıracağı Fakültenin/Meslek Yüksekokulunun yetkili personeli ile (hafta içi 08.30-12.30 saatleri ile 13.30-17.30 saatleri arasında) iletişim kurabilir veya sorularını ilgili birimin resmi e-posta adresi ile Öğrenci Destek Sistemi üzerinden yazılı olarak iletebilir. (https://www.klu.edu.tr/Yardimci_Sayfalar/1256-akademik-birimlerin-iletisim-bilgileri.klu)

Üniversitemiz programlarına yerleşen adayların bilgisine sunulur.

2024-YKS KAYIT İŞLEMLERİ

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.