25/09/2023 14:19:44 - 25/09/2023 14:19:44 - 4699 Okunma

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) Ek Yerleştirme sonuçlarına göre üniversitemiz programlarına kayıt hakkı kazanan öğrenci adayları, e-Devlet üzerinden elektronik kayıt işlemlerini 27-29 Eylül 2023 tarihlerinde yapabilecek olup; elektronik kayıt işlemini tercih etmeyen veya zorunlu nedenlerle elektronik kayıt işlemini gerçekleştiremeyen öğrenci adayları ise kesin kayıt işlemlerini, kayıt için istenen belgelerle birlikte 27 Eylül - 03 Ekim 2023 tarihleri arasında kayıt hakkı kazandıkları Fakülteye/Meslek Yüksekokuluna şahsen veya noterden vekil tayin ettikleri kişi tarafından başvuru ile yapabileceklerdir.

- E-Devlet Üzerinden Elektronik Kayıt (E-Kayıt) İşlemleri Kılavuzu için tıklayınız.

- E-Devlet Elektronik Kayıt İşlemleri Kılavuzu için tıklayınız.

- Elektronik Kayıt (E-Kayıt) Yapamayan Adayların Şahsen Başvuruyla Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

- Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı Taahhütnamesi için tıklayınız.

- Kayıt yaptıracağınız Akademik Birim ile ilgili bilgilere Aday Öğrenci Portalı üzerinden erişebilirsiniz.

Kayıt hakkı kazanan öğrenci adaylarından gelen telefonlarda sıkça sorulan sorular ve gelen aramaların yoğunluğu dikkate alındığında; adayların kayıtlara ilişkin sorularını iletmek için telefon ile irtibat kurmadan önce, aşağıda sunulan bağlantı adresinde yer alan Sıkça Sorulan Sorular ve Cevaplarını incelemelerinin önem arz ettiğini hatırlatmak isteriz.

Sıkça Sorulan Sorular ve Cevaplarını okuduktan sonra sorusu olan öğrenci adayları, aşağıda sunulan bağlantı adresinde belirtilen iletişim numaraları üzerinden kayıt yaptıracağı Fakültenin/Meslek Yüksekokulunun yetkili personeli ile (hafta içi 08.30 - 12.30 saatleri ile 13.30 - 17.30 saatleri arasında) iletişim kurabilir veya sorularını ilgili birimin resmi e-posta adresi ile Öğrenci Destek Sistemi üzerinden yazılı olarak iletebilir.

Üniversitemiz programlarına yerleşen adayların bilgisine saygıyla sunulur.

2023 YKS EK YERLEŞTİRME KAYIT DUYURUSU