Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
17/05/2021 14:03:34 - 17/05/2021 14:03:34 - 477 Okunma

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Bilgi ve İletişim Güvenliği Tedbirleri ve Genelgesi kapsamında, Üniversitemiz bünyesinden ayrılan öğrencilerin kurumsal e-posta adresi/adresleri ve e-posta kutusu/kutuları 3 yıl süre ile idari ve adli süreçler amaçlı Bilgi İşlem Sunucularımızda barındırılacak olup; ayrılış tarihinden itibaren, ayrılmış olan öğrencinin e-posta adresi/adresleri pasif hale getirilecek ve bu hesaplara ait e-posta şifreleri güvenlik amacıyla otomatik olarak değiştirilecektir. Öğrenci e-posta hesaplarıyla giriş yapılan diğer tüm sistemlerdeki (Otomasyon, Kablosuz İnternet vb.) hesapları da pasif hale getirilecek/yetkileri kaldırılacak/kapatılacaktır. Ayrılış tarihinden itibaren 3 yıl geçen öğrencinin hem e-posta adresi/adresleri hem de e-posta kutusu/kutuları Üniversitemiz Bilgi İşlem Sunucularından silinecektir.

Öğrenci E-Posta Adresleri Hakkında

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.