T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

KATKI PAYI / ÖĞRENİM ÜCRETİ İADE İŞLEMLERİ

Yeni Kayıt Dönemlerinde ücret yatırıp, Üniversitemize kayıt yaptırmama gerekçesi ile Katkı Payı/ Öğrenim Ücreti iadesi;

Yeni kayıt dönemlerinde ücret yatırıp, Üniversitece ilan edilen "ilgili dönemin kayıt tarihi sonuna" kadar başvurmak koşulu ile, Üniversitemiz Öğrenci Otomasyon Sisteminde yer almayp kayıt yaptırmama gibi durumlarda ödenmiş olan Katkı Payı / Öğrenim Ücreti iade edilir.

Başarı Ortalamasına göre ilk % 10'a giren İkinci Öğretim Öğrencilerine yapılacak ücret iadesi;

Güz Dönemlerinde % 10'a giren öğrencilerin tespiti Bahar Dönemi Katkı Payı/ Öğrenim Ücreti ödemelerine yetişmediğinde, bu durumda olan öğrenciler öğrenim ücretlerinin tamamını yatırırlar. İkinci öğretim ile birinci öğretim arasındaki fark öğrencilerin dilekçe / form ile başvuruda bulunmaları halinde kendilerine ait IBAN Numaralarına yatırılır.

Kendi isteği ile kayıt sildiren öğrencilerin Katkı Payı / Öğrenim Ücreti iadesi;

Kayıt yaptırıp kendi isteği ile kaydını sildiren öğrencilerin Katkı Payı / Öğrenim Ücreti iade edilmez.

Katkı Payı/ Öğrenim Ücreti iade işlemi için izlenecek yol;

Katkı Payı/ Öğrenim Ücreti iade işleminin yapılabilmesi için iade formunun doldurularak (Form sadece İkinci öğretim öğrencisi olup, % 10'a giren öğrenciler ile yeni kayıt dönemlerinde ücret yatırıp kayıt yaptırmama gerekçesi ile doldurulacaktır.) ödeme dekontunun aslının forma eklenmesi ve ilan edilen başvuru tarihine kadar Birim Öğrenci İşlerine teslim edilmesi gerekir. Başvuru tarihinden sonra iade başvurusu kabul edilmez.

Katkı Payı / Öğrenim Ücreti iade işlemi için IBAN Bilgisi;

Öğrencilerimize yukarıda sayılan nedenlerden dolayı iade işlemleri IBAN ile yapılacaktır. Bu nedenle Öğrenci Bilgi Sisteminde IBAN bilgileri kendilerinin T.C. Kimlik numarasına ait olmalıdır. Aksi halde iade ücreti yapılamaz.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.