17/11/2017 16:23:09 - 17/11/2017 16:23:09 - 46759 Okunma

2017 ZORUNLU YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFLARINDA BAŞARISIZ OLAN VE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ

Kesin kayıtlar 17-23 Kasım 2017 tarihleri arasında Üniversitemiz Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (Kayalı Kampüsü / Merkez-KIRKLARELİ) adresinde şahsen veya öğrenci adına alınmış noter vekaleti ile yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi. (Başarı belgesi veya öğrenci belgesi gibi belgeler mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.)
  2. Bir önceki programına DGS ile yerleşen öğrencilerin ön lisans mezuniyet belgesi aslı.
  3. ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi ve önceki yerleştiği programın sonuç belgesi.
  4. Nüfus cüzdan fotokopisi.
  5. 6 adet vesikalık fotoğraf, (son 6 ay içinde çekilmiş olmalıdır.)
  6. Öğrenim ücretinin yatırıldığına ilişkin banka dekontu.
  7. 29 yaşını doldurmuş öğrenciler için Askerlik Durum Belgesi.
  8. Ön kayıt formu (Kayıt esnasında doldurulacaktır.)
  9. Hazırlık sınıfından kayıt sildirdiğine dair belge.

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENİM ÜCRETİ

Birim

Katkı Payı

1. Taksit

2. Taksit

284.00

142.00

Öğrenim ücretleri Ziraat Bankasının 104-49549817-5004 nolu hesabına T.C. Kimlik numarası ile yatırılacaktır.

Not: Yükseköğretim Kurulu kararı gereği; aynı anda iki örgün ön lisans veya lisans düzeyinde yükseköğretim programına kayıt yapılamamaktadır. Üniversitemizde birinci öğretim programlarına kayıt yaptıracak öğrencilerin öğrenim ücretleri Devlet tarafından karşılanacaktır. Başka bir yükseköğretim kurumunda kayıtlı iken üniversitemizde ikinci bir programa kayıt yaptıracak birinci öğretim öğrencilerinin de öğrenim ücreti ödemesi gerekmektedir.

zorunlu yabancı dil hazırlık kayıt